вівторок, 5 грудня 2017 р.

СНІДу- НІ!

А жити хочеться... завжди!


З 1988 року 1 грудня відзначають Всесвітній день боротьби зі СНІДом, що слугує справі зміцненню організованих зусиль у боротьбі з пандемією, яка поширюється у всіх регіонах світу.
У нашій бібліотеці разом з сільським клубом було проведено годину-застереження "А жити хочеться...завжди!"


Година-застереження "А жити хочеться...завжди!"

У всьому світі 1 грудня говорять про СНІД, про те, яку загрозу існуванню людства несе ця глобальна епідемія. Згадують і оплакують тих, хто вже помер або смертельно хворий, говорять про масштаби трагедії і про те, що ця чума ХХ, а тепер вже і ХХI століття загрожує існуванню людства…


Дискусія-обговорення актуальної теми:

"Вірус СНІДу дуже дрібний, набагато менший за бактерії, проте неймовірно підступний. Розмножується, тільки потрапивши в клітини білих кров’яних тілець людини – основних вартових її імунної системи. Вірус руйнує їх із середини. Наслідки цього жахливі: людина стає беззахисною перед будь-якою інфекцією.
Першими, хто захворів на СНІД, були люди, які входили до так званої «групи ризику». Це наркомани, повії, гомосексуалісти, хворі на уроджену гемофілію (тому що їхнє життя залежить від систематичного введення препаратів із донорської крові)..." (інформація з Інтернету)


Флеш-моб "СНІДу - НІ!". 

Було проведено флеш-моб "СНІДу - НІ!"


Виготовлення плакату з написами причин, які викликають СНІД: наркотики, насилля, пиятство, випадкові зв'язки і так далі...



 Усі бажаючі залишали свою долоньку "Ні- СНІДу!", "Ні - наркотикам!", "Ми за здоровий спосіб життя!"
А ми маємо пам'ятати: здоровий спосіб життя, чистота у взаєминах - найкращі методи профілактики СНІДу.

Немає коментарів:

Дописати коментар