четвер, 7 грудня 2017 р.

День Збройних сил України


На варті Вітчизни

Щоб на світі завжди був мир,
Щоб ми жили спокійно
Українська армія стоїть
Невсипно на сторожі.
Ніхто її не зломить міць,
Ніхто не переможе!


6 грудня у календарі позначено як День Збройних сил України. І вже стало традицією вітати у цей день усіх чоловіків, хлопців.


У нашій бібліотеці проведено годину патріотичності "На варті Вітчизни". Армія – це особливе і дивовижне життя, яке має свої правила.
Нашим слухачам ми розповіли, про те, що таке Українська Армія, про те, що "... Шлях її утворення та формування такий же непростий, як і становлення самостійної держави України. Українські січові стрільці, Галицька армія, армія української народної республіки, українська повстанська армія, збройні сили України – так в свій час називалося українське військо, яке було призване боронити націю... "(інформація з Інтернету).
Ми запросили до нас у гості хлопця, який відслужив у лавах Збройних сил України і демобілізувався додому Неспляк Юрія.
Юрій розповів про те, як ніс службу, що може дати служба в армії.



Відповідав стримано на наші запитання, які задавали наші користувачі. 
І на питання Андрія: "Що таке служба в Армії?", Юрій відповів: "Перш за все - це дисципліна і самодисципліна, кмітливість, загартованість, витримка, відповідальність, режим ... Чи важко? - Важко, але потім починаєш звикати і далі це стає гарною звичкою, навіть після того як звільняєшся з Армії... І якщо треба буде йти захищати свою Батьківщину, піду не вагаючись..."


                                    


Усі хлопчики хочуть бути схожими на своїх батьків та дідусів, які виявили високе почуття патріотизму, національної гідності, мужність та героїзм.

                                       

Нашим читачам Юрій побажав: "Виховуйте сміливість, кмітливість, загартовуйте тіло і душу. Будьте готові до випробувань у житті. Любіть Україну, вивчайте її історію і примножуйте її славу". 


                                    

У свою чергу ми теж побажали гостю міцного здоров'я, успіхів у всіх його починаннях.

Немає коментарів:

Дописати коментар