пʼятницю, 17 лютого 2017 р.

День св. Валентина

Любов, як сонце, світу відкриває
Безмежну велич людської краси...





14 лютого - День святого Валентина.

У це найромантичніше свято бібліотека зустрічала делегацію наймолодших романтиків нашого села - малечу дитячого садочку "Малятко".






Діти прийшли поздоровити нашу бібліотеку з Днем св. Валентина, принесли гарні малюнки, і дуже гарненькі вироби, зроблені своїми руками - сердечка з пластиліну і картону. А найцінніший подарунок, як ми знаємо - подарунок зроблений саме своїми руками і від усього серця.
Також, дітлахи принесли аплікації і розповіли про них дуже гарні історії.


А ще ми разом дивилися мультик про хлопчика на ім'я Каю. Виявилось, що це улюблений мультик наших малят - йшла серія про те, як батьки Каю пояснювали сину що за свято - День св. Валентина.


Разом з директором сільського будинку культури Людмилою Миколаївною, ми подякували дітлахів, за те що вони нам подарували гарні подарунки і натомість їм подарували маленьких "валентинок".





Не залишили без уваги і вихователів нашого дитячого садочку, вручили і їм маленькі "валентинки".



У бібліотеці облаштували куточок "Любов, як сонце...", повісили "Кошик побажань". Кожен читач кидав у неї листівку з побажаннями для бібліотеки. Також у нас було "Серце побажань", де читачі залишали свої побажання, які потім зачитували усі разом.





Із чудовим днем любові
Щирі сердечні вітання,
Хай буде у житті доволі
І ласки й ніжності й кохання!











Немає коментарів:

Дописати коментар