вівторок, 8 грудня 2015 р.

Безпека життєдіяльності дітей.

 
Що для нас є найголовнішим у нашому житті - це безпека наших рідних, а особливо - безпека найнезахисніших - наших дітей.
Тому про безпеку життя ми починаємо розповідати нашим дітям змалку.
У нашій бібліотеці пройла інформхвилинка "101. Треба памятати!!!".
Для малечі було показано презентацію про небезпеку виникнення пожежі, правила для того, щоб цю пожежу уникнути, коли їх дотримуватись.
 
 
Проводили цей захід у ігровій формі, щоб діти добре запам'ятали усі правила і змогли уникнути будь-якої небезпеки.

 
Діти добре запам'ятали, що сірники до рук не можна брати, електроприлади без дозволу не можна вмикати, біля вогню вести себе стримано, біля ялинки не тримати бенгальські вогники на Новий рік і багато інших дуже потрібних правил... 

 
Вихователь Сушко Надія Григорівна розповіла, що треба робити, коли пожежа все ж таки розпочалася і що означають цифри "101", хто такі ПОЖЕЖНИКИ і що вони роблять, щоб загасити полум'я.

 
Після розповіді дітлахам було показано мутиплікаційний фільм "Кицькин дім", щоб вони змогли побачити до чого приводить необережне ставлення до вогню, хто допомагає у його ліквідації.

Перегляд мульфільму "Кицькин дім"


 
Діти, дивлячись мультик, дуже переживали за Кицьку, її будиночок. Дуже переживали де тепер буде жити вона.

 
Діти зрозуміли, що треба себе вести дуже обережно з вогнем, щоб не вийшло як із Кицькою та її рідними.
А ще вони зрозуміли, що треба бути добрими, що завжди треба поважати людей і допомагати їм у скрутну хвилину, щоб їм змогли теж допомагати, якщо з ними трапиться біда...
 
 







Немає коментарів:

Дописати коментар