вівторок, 21 листопада 2017 р.

Революція Гідності та Свободи.



Хто вмирає в боротьбі – в серцях живе повіки!


Сьогодні наша країна відмічає роковини Революції Гідності та Свободи.



У ці дні усі люди нашої держави вшановують патріотизм і мужність громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року – лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національні інтереси України та її європейського вибору.



У ці дні нашим користувачам у бібліотеці ми розповідаємо про доленосні події в Україні початку ХХІ століття...


У бібліотеці для наших читачів провели годину патріотичності "Хто вмирає в боротьбі – в серцях живе повіки!" Було оформлену стенд пам'яті "Хоробрі серця", підібрано фото-матеріали, щоб кожен бажаючий зміг ознайомитися з матеріалами про трагічні події, згадати... ті фатальні дні і ночі...



"... Люди вийшли на мирну акцію протесту проти рішення уряду. Вони не планували ніяких збройних сутичок. Вони просто відстоювали свої права... У ніч проти 30 листопада українська влада силами «Беркуту» влаштувала силовий розгін Євромайдану в Києві. Внаслідок розгону було травмовано десятки протестувальників. Частина людей, що втікла від Беркуту, заховалась у Михайлівському золотоверхому монастирі на Михайлівській площі...І тобі вже люди в більшій кількості вийшли на Майдани по всій Україні не просто відстоювати своє право на Євроінтеграцію, а право на життя в країні, де поважають честь і гідність кожного громадянина, де немає насильства, де кожна людина має захищені прав..." (матеріали з Інтернету).


"Тобі повідаю про мрію золоту,
Що палким вогнем горить в моєму серці.
Про щасливий край, про радісних людей,
Де життя кидає виклик смерті..."

Дякуємо Героям Небесної сотні ВСІМ, ВСІМ, ВСІМ! ЗА ТЕ ЩО НЕ пошкодували ЖИТТЯ ЗАРАДИ НАС З ВАМИ! ЗАРАДИ НАШОГО МАЙБУТНЬОГО! СПАСИБІ ВСІМ, хто відстояв МАЙДАН, ЗА ЯСКРАВИЙ ПРИКЛАД мужності, сили духу, ЧЕСНОСТІ І ПАТРІОТИЗМУ!

Небесну сотню прошу вшанувати,
Небесній сотні дякувать до скону.
Це те найменше, що ми можемо віддати,
Щоб ви відчули, як склоняємось до долу.

Немає коментарів:

Дописати коментар