неділю, 1 жовтня 2017 р.

Її величність, наша бібліотека!

Бібліотекар! 
Це слово - повне сонячного змісту,
За ним стоїть безмежний, мудрий світ...
Бібліотекар! Скільки в слові змісту!
Його тепло - навік в моїй душі...

У кінці вересня уже який рік ми святкуємо Всеукраїнський день бібліотек. Це свято всіх, хто має відношення до книги, читання, бібліотеки.
У бібліотеці оформлено виставку.



Найактивніші наші відвідувачі, завжди допомагають зробити яскравим святкування. Тому допомагають в оформленні бібліотеки.



У бібліотеці проведено бібліотечний бенефіс "Її величність, наша бібліотека". Разом із відвідувачами згадали історію бібліотеки, слухали цікавинки про бібліотеки світу, порозгадували загадки, згадали яке важливе місце займають бібліотеки у житті нашого суспільства.





Всяке свято - це завжди багато щирих і вірних друзів, це теплі слова вітань. Тому традиційно у бібліотеці зроблено куток привітань "Зізнайся бібліотеці у коханні". Усі бажаючі залишають найщиріші побажання для бібліотеки у цьому куточку.


Щирі побажання наших відвідувачів:





Побажання різні, але зміст майже один і той:







Як добра господиня бібліотекар, після інформаційної, головної частини свята, запросила до дружніх, смачних посиденьок:



Давно сказано: хороша робота два століття живе. Живе і більше, нерідко багато тисячоліть. Якщо не в матеріальному своєму вираженні, то в людській подяці, пам'яті. За всіх часів в усіх народів понад усе цінували вміння, професійну майстерність. Шана і подяка берегиням книжкового храму. Головне, щоб наші читачі не покидали бібліотеку з почуттям розчарування чи невдоволення.

Від щирого серця вітаємо зі святом,
Бажаю щастя, як сонця багато,
Здоров'я міцного ще зичу вам щиро,
Усмішок, добра, неба чистого й миру!












  


Немає коментарів:

Дописати коментар