понеділок, 18 травня 2015 р.

День Європи

"Наш дім - Європа"


У ці травневі дні все європейське співтовариство відзначає День Європи. Цей день став символом нового початку, вільного та успішного шляху, мирної співпраці між суверенними націями. Це свято в черговий раз нагадує нам, що Європа починається не за кордоном України, вона починається у серці кожного українця. 
У нашій бібліотеці ми з читачами провели цікаву і насичену годину спілкування "Наш дім - Європа".
Ми присвятили наш день Європи  віртуальним подорожам та картинним галереям європейських художників.


Презентація "Чарівний світ мистецтва" (картини Д. Золана)

Читачам було представлено презентацію "Чарівний світ мистецтва", яка містила в собі картини американського художника Дональда Золана, який, до речі, свою першу картину намалював, коли йому було три роки, а з акварелями почав експериментувати у п'ять років.





Потім ми всі разом відправились у віртуальну подорож.
І перша наша подорож була до Франції. Ми з читачами побували у абатстві Мон Сен Мішель. Познайомились з одним із найунікальніших замків Франції. 


Допитливі читачі дізнались, що знаходиться цей замок на вершині острова Архангела Михаїла, тому і має таку назву - Мон Сен Мішель. Поглянули на нього з відстані польоту літака. (http://www.moyaeuropa.com.ua/france/mont-saint-michel/


А потім ми відправились в Іспанію, у сонячне курортне містечко на побережжі Коста Брава, в одне з найбільш відомих та популярних курортних міст Каталонії - Ллорет де Мар. (http://www.moyaeuropa.com.ua/spain/lloret-de-mar/)








Присутні були у захваті, їм дуже сподобались такі подорожі. 
Завдяки таким віртуальним подорожам наші читачі дізнаються дуже багато цікавого про різні куточки світу, про різні країни, про культуру, звичаї. Це дуже пізнавально і потрібно для розвитку кругозору наших відвідувачів.





Немає коментарів:

Дописати коментар