вівторок, 20 вересня 2016 р.

Україна - це я!

Україна - це Я! Україна - це ТИ! Україна - це ми разом з вами!


Де квітка, пташка і зелений гай,
Де кожна вірна тій землі людина
Живе єдиним словом - Україна!

Україна - наша земля, наша Батьківщина. Вона для всіх, хто її поважає і любить, вона - колиска найкращих у світі пісень, вона - вічна надія на волю та кращу долю.
До 25-річчя святкування Дня Незалежності України у нашій бібліотеці було проведено історичну мандрівку "Україна - це Я!..."






Читачам було представлено виставку "25 

років Незалежності", де коротко розповідалось про історичний шлях нашої держави до Незалежності, факти. Розповідь була присвячена всім тим, хто своє серце і душу завжди віддав і віддає Батьківщині.







У цей святковий день, говорячи про Україну, згадуючи її історію, не змогли оминути біль сьогодення, яке творить вже нову історію нової України.



Увазі читачів було представлено презентацію "Не скорена, не зламана наша славна держава", під час якої згадували усі символи нашої держави, її звичаї та обряди. адже ми повинні пам'ятати і вивчати культуру та історію наших пращурів...


Також до уваги наших відвідувачів було представлено презентацію "Буремний шлях Незалежності", де поетапно розповіли як крок за кроком йшла на ша держава, здобуваючи незалежність та свободу.

Україна... Її майбутнє в руках підростаючого покоління. Саме від них залежить, якою буде наша держава. Для цього потрібне головне - впевненість  у силах народу та віра у майбутнє України.

Усюди є небо, і зорі скрізь сяють,
І квіти усюди ростуть.
Та тільки одну батьківщину
Ми маємо... її Україною звуть.




Немає коментарів:

Дописати коментар