четвер, 18 лютого 2016 р.

На крилах кохання

 
У долонях я ніжно тримаю
Серце друга, аби не зранить
Знаю я, за любов не карають,
За любов починають любить.
 
 
День святого Валентина - свято любові, свято найкращого почуття, яке окрилює, дає сили і натхнення, радість і захоплення. І завдячуючи якому продовжується життя на землі.
У нашій бібліотеці пройшло свято.
Для наших читачів ми провели годину розваг та відпочинку "На крилах кохання", у якому приймали участь найактивніші читачі і найкращі вболівальники за друзів.
Провели ми низку розважальних, цікавих і веселих конкурсів між командами дівчат та парубків.
 
 
Один з таких конкурсів називався “Ти без мене – не ти, я без тебе – не я!”. Суть цього конкурсу полягає в тому, що ви повинні об”єднати імена в пари, відомі своєю любов”ю всьому світові.


Користувачі дуже активно приймали участь і "з'єднували" літературні пари і пари, про кохання яких говорить увесь світ: Ромео та Джульєтта, Тарас  та Оксана, Мавка та Лукаш, Адам та Єва та інші пари. 
Кохання! Це почуття подарувало нам велику кількість пісень, балад, поем, трагедій...Тому ми провели конкурс, який називався «Хто більше?» Учасники називали літературні пісні лiтературного походження про кохання та художнi твори
 українських письменникiв, в назвi яких є жiночi iмена.
 
                                                  
 
Після цього конкурсу нашим читачам порекомендували для читання про кохання книги: Лесі Українки, Тараса Шевченка, Вільяма Шекспіра, Маргарет Мітчелл, Олександри Риплей та інших письменників та поетів.
 
 
 
 
Для інших користувачів було проведено майстер-клас по виготовленню "валентинок", розповіли про історію виникнення перших "валентинок". Майстрині дуже старались і зробили неймовірно гарні привітальні "валентинки".
 
 
Кожен відвідувач у цей день - день святого Валентина, мав змогу зізнатись у коханні бібліотеці і залишити для неї свої побажання.
 

 
Кожен відвідувач із задоволенням залишав свої побажання!
 
 



Немає коментарів:

Дописати коментар