середу, 22 квітня 2015 р.

Земля - наш дім



Земля – оазис наш, нема секрету.
Цвіте на ній творимий нами день.
Вона чекає зодчих і поетів,
Як пташок по весні гіллястий клен.


Всі ми живемо, але не часто помічаємо красу нашої планети. А настільки життя на Землі є дивовижним. Скільки видів тварин на ній живе, скільки різних рослин, це навіть важно уявити...


У нашій бібліотеці до Дня Матері Землі для читачів 5 класу пройшла екологічна година "Земля - наш дім".


Наші чомучки ознайомились з нашою планетою ближче, були підняті такі важливі питання як екологічні проблеми нашого довкілля, що треба робити для збереження нашої планети. Читачам були показані і роздані емблеми, які є символом Дня Землі.


Під час заходу читачі почули цікаві факти про планету Земля. Наприклад: скільки Землі років, або де найспекотніше місце на Землі, де найхолодніше місце на Землі, наскільки великі запаси прісної води? Та ще багато різних цікавих фактів, які було важливо дізнатись.



Дуже важливо для нашого підростаючого покоління знати про неповторну красу нашої природи, а особливо повинні знати вони, що ця краса небезмежна, що ми повинні дбайливо оберігати її, охороняти, бо проблеми екології нині найважливіші.
Природа - це наше життя, наше здоров'я.


Для нас час пройшов непомітно, але користувачі з нього винесли дуже важливі знання для себе. І маємо надію, будуть бережливо відноситись до навколишнього середовища, яке оточує їх.

Земля! Горджусь святим ім’ям твоїм. 
Воно – поезія, наш хліб і отчий дім.

Немає коментарів:

Дописати коментар