понеділок, 16 лютого 2015 р.

"А біль Афгану - навіки в душах людських не замовкає..."


"А біль Афгану - навіки в душах людських не замовкає..."

Минають дні, ідуть роки.
Життя листки перегортає,
А біль Афгану - навіки
В душах людських не замовкає...

Що таке війна?
Війни - найбільші трагедії в історії людства. Це найстрашніше і найбезглуздіше, що може бути на світі. У ці дні ми вшановуємо пам'ять про учасників бойових дій на території інших держав.
Не злічити страшного невимовного горя у серцях тих, хто втрачав своїх синів, братів, коханих, чоловіків. Для нас тема війни і тепер дуже актуальна і болюча.
У Першотравневій сільській бібліотеці провели для користувачів годину патріотичності "Ціна чужої війни". Під час виховного заходу читачам розповіли про страшну війну, про те що наші війська були введені в Афганістан для надання допомоги місцевому населенню в захисті від ворога, про те що розгорнулася жорстока кривава війна, яка тривала понад 9 років, про те, що потрапивши на палаючу афганську землю, наші воїни-інтернаціоналісти прийняли її біль, як свій, і до останнього подиху захищали інтереси її багатостраждального народу... Ось про таке дізнались наші читачі під час заходу.
Було продемонстровано документальний фільм-спогади "Афганістан". користувачі з цікавістю дивились фільм, дискутували, ділилися враженнями про побачене.
Була війна жорстока і кривава,
Горів вогонь і забирав життя
Учасникам боїв довічна буде слава!
І вічна пам'ять тим, хто йшов без вороття!




Немає коментарів:

Дописати коментар